woensdag 30 november 2011

Eva Daeleman probeert crashdieet: proefkonijn 'Ook getest op mensen'


Eva Daeleman probeert crashdieet: proefkonijn 'Ook getest op mensen', "Ik stonk naar kool"


Eva Daeleman is het nieuwe proefkonijn in de vrt-serie 'Ook getest op mensen'. Haar eerste uitdaging: een crashdieet op basis van koolsoep volgen.

"Na 1 dag had ik er al een hekel aan", steekt de sexy blondine van wal. "Het was vreselijk. Die soep, moet je weten, is weinig meer dan 1 volledige kool en 6 ajuinen. Ik was een vaste klant op het toilet. (lacht) Ik rook ook naar kool. Heel vervelend, ook voor de collega's.

Maar het ergste was die continue honger. Ik had elke minuut van de dag zin in eten. We hadden die week veel gasten in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' en het kostte me alle moeite van de wereld om van het ontbijt af te blijven dat voor hen voorzien was", aldus Eva Daeleman.

Het resultaat van het dieet van Eva Daeleman kan u in 'Ook getest op mensen' op 30 november op Eén zien.

Vanaf 30 november hebben de kijkers opnieuw iedere woensdag een afspraak met Marcel Vanthilt en dokter Tom Jacobs in Ook getest op mensen (één). In het vierde seizoen maakt MNM-sidekick Eva Daeleman (foto) haar opwachting als proefkonijn...

Marcel Vanthilt zal dit seizoen af en toe een beroep doen op een proefkonijn dat luistert naar de naam Eva Daeleman.

De Eén-omroepster en MNM-presentatrice, nieuwsgierig en niet vies van een experiment, stelt haar bevallige lichaam ten dienste van de wetenschap.

Al wat Ook getest op mensen niet aan de kijkers durft te vragen, zal Eva Daeleman dapper ondergaan, onder het toeziend oog van een expert. Haar eerste uitdaging is een crashdieet.

Verleidelijk voor wie snel een aantal kilo’s wil verliezen, maar wat is het effect op lange termijn? Eva Daeleman haalt de broeksriem stevig aan en test het uit voor de kijkers. Hoeveel weegt ze na het dieet? En enkele maanden later?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten