donderdag 1 september 2011

Eva Daeleman en Peter Van de Veire van MNM: Vrijdag 16 september wordt Nationale Tandenpoetsdag

Eva Daeleman en Peter Van de Veire van MNM: Vrijdag 16 september wordt Nationale Tandenpoetsdag.
Vanmorgen riepen Peter Van de Veire en Eva Daeleman vanuit de MNM-studio in het station Antwerpen-Centraal vrijdag 16 september uit tot Nationale Tandenpoetsdag. Regi en Linda van Milk Inc. zijn de ambassadeurs van de actie. Het motto van de Nationale Tandenpoetsdag is dan ook “Waar zijn die tanden?”
Op vrijdag 16 september is het de bedoeling dat zoveel mogelijk Vlamingen samen hun tanden poetsen. Op de vernieuwde MNM-site kunnen luisteraars een poetspunt registreren. Dat kan op school, op het werk, op een plein in de stad of gewoon thuis zijn.
Regi: “Ik vind dit een geweldig creatief idee. En het is sowieso ook voor een goed doel, want tandenpoetsen is iets dat bij jonge mensen niet genoeg onder de aandacht gebracht kan worden. We hebben dan ook meteen ja gezegd toen ze ons vroegen ambassadeurs van de actie te worden. Trouwens, als MNM ons iets vraagt, zeggen wij altijd meteen ja”. (lacht)
Linda: “Ik vind dit een heel leuk initiatief. Alles voor de gezondheid! Het zet de mensen aan tot poetsen en bovendien is het een heel gezellige actie, want het brengt de mensen bijeen.”

MNM EN Eva Daeleman LEREN TANDENPOETSEN
In de aanloop naar 16 september besteedt MNM uitgebreid aandacht aan alles wat met tandenpoetsen te maken heeft. Hoe lang moet je het doen? Waar moet je op letten? Welke tandpasta moet je gebruiken? Tandarts Liesbeth Renckens kwam vanmorgen ook langs in de MNM-studio in Antwerpen-Centraal en vertelde dat je toch minstens twee minuten moet poetsen.
Dat is ongeveer de duur van een plaat op MNM en daarom besloten Peter en Eva Daeleman op zoek te gaan naar de ideale plaat voor tijdens het tandenpoetsen. Luisteraars kunnen hun suggesties doorsturen naar peter@mnm.be .
EXTRA VROEGE OCHTENDSHOW
Om schoolgaande kinderen en hun werkende ouders een warm hart onder de riem te steken op de eerste schooldag, stonden Peter Van de Veire en Eva Daeleman vanmorgen extra vroeg op. De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow was er al vanaf 05.00 uur, en dat vanuit het station Antwerpen-Centraal.
VRT-hitzender MNM heeft vrijdag 16 september uitgeroepen tot Nationale Tandenpoetsdag. Regi en Linda van Milk Inc. zijn ambassadeurs van de actie, die dan ook als motto "Waar zijn die tanden?" meekrijgt.
Presentatoren Peter Van de Veire en Eva Daeleman willen dat op die bewuste vrijdag zoveel mogelijk Vlamingen samen hun tanden poetsen.
Op de webstek van MNM kunnen poetspunten worden geregistreerd. Men kan de tubes tandpasta bovenhalen op school, op het werk of in de stad.
De radiozender gaat de komende dagen meer aandacht schenken aan tandenpoetsen. Waar moet je op letten? Welke tandpasta moet je gebruiken?
Tandarts Liesbeth Renckens, vanmorgen te gast in in de MNM-studio in Antwerpen-Centraal, zei dat het tandenpoetsen zeker twee minuten moet duren.
Omdat een liedje op MNM even lang duurt, gaan Peter en Eva Daeleman zowaar ook zoek naar de ideale plaat voor tijdens het tandenpoetsen.
"Ik vind dit een geweldig creatief idee. En het is sowieso ook voor een goed doel, want tandenpoetsen is iets dat bij jonge mensen niet genoeg onder de aandacht gebracht kan worden", aldus ambassadeur Regi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten