woensdag 24 augustus 2011

Eva Daeleman, Tom Dice en Miguel Wiels in vakjury Junior Eurosong 2011

Eva Daeleman, Tom Dice en Miguel Wiels in vakjury Junior Eurosong 2011
Eén-omroepster Eva Daeleman, zanger Tom Dice en pianist Miguel Wiels zullen in de vakjury zitten van Junior Eurosong. Zij zullen een groot aandeel hebben in de beslissing wie naar het Junior Eurosongfestival mag in de Armeense hoofdstad Jerevan.
Eva Daeleman is sinds kort te zien als omroepster op Eén en werkte daarvoor als sidekick van Peter Van de Veire op MNM. Ze heeft een grote passie voor muziek en heeft een diploma saxafoon.
Tom Dice is eveneens bezeten door muziek. Hij vertegenwoordigde ons land op het Eurosongfestival in het Noorse Oslo. Met het nummer 'Me and My Guitar' eindigde hij op de zesde plaats.
Miguel Wiels is al 30 jaar met muziek bezig. Hij is bekend als pianist en bandleider in radio- en televisieprogramma's. Hij werkt ook achter de schermen als producer. Met K3 behaalde veel successen.
De acht kanshebbers om naar Armenië te trekken zijn Alexandra, Ciska, Evelyn, Femke, Flor, Naomi, Seppe en Vince. Op 30 september zullen weten wie de winnaar wordt.

Miguel Wiels, Tom Dice en Eva Daeleman in vakjury
Tijdens de voorronden van Junior Eurosong 2011 op 26, 27, 28 en 29 september zullen drie juryleden de prestaties van de kandidaten wikken en wegen: muzikant, componist en producer Miguel Wiels, singer-songwriter én Songfestival-ervaringsspecialist Tom Dice en kersvers Eén-omroepster Eva Daeleman.
In de vier voorrondes van Junior Eurosong 2011 duiden Miguel Wiels, Tom Dice en Eva Daeleman telkens één finalist aan. In de grote finale deelt de vakjury de macht met de kijker, want die telt dan voor 50% van de stemmen, via televoting. Samen beslissen ze wie België mag vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2011 in Jerevan.
De jury met Eva Daeleman zal alle acht finalisten van Junior Eurosong 2011 beoordelen: Evelyn De Bels uit Mechelen zingt Music And Me, Naomi Piscador uit Merelbeke zingt Niemand Krijgt Ons Klein, Seppe Laeremans uit Herselt zingt Hey Hallo Jij!, Alexandra Gadzina uit Kortenberg zingt Big Bang, Ciska Slowack uit Temse zingt Disco Jojo, Flor Busschaert uit Westouter zingt Ze Is Nog Niet Van Mij, Femke Verschueren uit Morkhoven zingt Een Kusje Meer en Vincent-Laurens Seys (Vince) uit Hasselt zingt Freedom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten